Wednesday 25 February 2009

Rearanjare de creieri :)

Deci ... e bine!

S-a intors cheful de munca, mi-era dor de el saracutul ... si se simtea sincer ca nu ma mai agit asa mult ca odinioara, chiar considerand situatia de criza.

Aprilie o sa fie o luna buna, martie e deja ok. Se misca lucrurile, cu siguranta - incet dar sigur. Ne recapatam pofta de a negocia si de a face proiecte, agentiile s-au mai saturat de placa asta cu 'trebuie sa acceptati conditiile noastre altfel nu lucram, toti furnizorii au acceptat, se inchid reviste' bla bla samd.
Clientilor le ard degetele de a aproba proiecte si a cheltui banuti, chiar daca sunt putini, in moduri inedite si inspirate pentru brandurile din propria curte. Se numeste eficientizare de costuri ... :)
Ne pricepem la cuvinte, avem si cu ce ne juca (thank the God of Top Gear for that), oamenii sunt deschisi la minte (obligat fortat) si ne place.

Senzatia pe care o aveam la inceput de an - ca urmeaza o perioada exciting si foarte challenging profesional - incepe sa se concretizeze. Ma bucur ca de o ocazie, o oportunitate pentru a iesi in fatza, avem cu ce si are si cine :)


I dream of white picket fences

No comments: