Monday 12 January 2009

decisions

E foarte important sa iei decizii in viata - e parte din maturizarea ta ca om, ca fiinta. Si e important sa recunosti cand ai gresit, chiar daca e tarziu, e momentul nepotrivit, superi un om sau altul sau mai multi.
Cu tine insuti ramai pana la final, pana in ultima clipa de suflare - tu cu tine si nimeni din afara nu poate sparge cercul asta perfect. Suntem singuri in the end, complet singuri.
Ori daca tu cu acest sine al tau care e totul nu faci pace si nu ajungi la intelegere si respect, inseamna ca nu ai nimic. Nu poti construi si nici nu poti face un pas inainte fara sa fii ok cu tine.

Relatia asta in sine e ca orice alta- se bazeaza pe sinceritate, comunicare si respect.

be true to yourself

recunoaste ce esti si ce vrei, intai fata de tine, in singuratatea deplina a sinelui. asa cum esti, cu masti, cu bune si rele, cu rautati si invidii, cu nemultumiri si frustrari- asta esti! un om complet, jumate negru jumate alb. apoi fii sincer cu asteptarile tale. daca tot ce-ti doresti de la viata e sa ai unghii lungi sau casa la mare, cariera si bani, sau cultura si diplome - orice ar fi, daca te face fericit si implinit, aia esti! ala esti tu, si asta te defineste. cauta sa iti vorbesti, sa te asculti, si apoi sa-ti pui intrebari. de ce vreau asa, e oare important pentru ca imi doresc eu sau pentru ca mi se impune din afara ? cauta raspunsuri si apoi ia-le de bune.

pasul urmator e eternal bliss. liniste. sau altceva ... o sa vedem la momentul potrivit

va tin la curent

No comments: